Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 81
  1. #1
    Eric Ocman's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cataula, Georgia, United States
    Posts
    4,700
    +1
    77

    Gold washer gone!

    Draining oil and pulling front cover now.... Was running WOT and boost dropped. Idled back and trailered to the house.




  2. #2
    Huh? Dyoung's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Pt. Neches , Texas
    Posts
    1,021
    +1
    25
    that blows!! good luck

  3. #3
    pass1's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Gatineau, Canada
    Posts
    423
    +1
    5
    Wow!! That sucks. Good luck bro!

  4. #4
    Banned User
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Aussie Land
    Posts
    804
    +1
    21
    WOW! So does going NA suck a bit?
    Hope you get to pick out all the bits...

    (Can someone let me know where the oil screen is? I haven't been able to find it yet on the 4tec, I'm guessing its somewhere obvious?)

  5. #5
    home of the dislexic fingers breon's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    port st lucie fl
    Posts
    3,471
    been there done that...pain in the buttll you will find most of it in the front oil pick up...some in the rear...check out the timeing chain ect make sure it got through without damaging anything....


  6. #6
    Having Fun jp1300r's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Florida
    Posts
    5,334
    +1
    261
    Quote Originally Posted by Ocman View Post
    Draining oil and pulling front cover now.... Was running WOT and boost dropped. Idled back and trailered to the house.


    OH MAN!! When was the last time you checked slip? I was going to start running "Gold Washers" and now having second thoughts.

  7. #7
    Eric Ocman's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cataula, Georgia, United States
    Posts
    4,700
    +1
    77
    Duke set it last so im sure it was proper. Made 14 lbs boost yesterday all day. Looks like its all in the front. Im still cleaning and charger is boxed up to ship to let duke service. I have put about 8 hours on it since picking it up.

  8. #8
    Eric Ocman's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cataula, Georgia, United States
    Posts
    4,700
    +1
    77
    That look like most of it?

  9. #9
    Got Boost? psycho rxp's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Port St. Lucie, FL
    Posts
    5,445
    +1
    182
    are they magnetic? Looks like u found most of it. Try a magnet for the rest.

  10. #10
    Banned User
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Aussie Land
    Posts
    804
    +1
    21
    Geez that's lucky...

    Nice rescue! Hopefully you're back afloat in no time!

Page 1 of 9 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ceramic washers gone at 17 hrs
    By norm in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 08-12-2007, 10:05 AM
  2. ceramic washers gone
    By john salveson in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 07-28-2007, 07:39 AM
  3. sc washer gone!
    By needs2bfasterRXP in forum 4-Tec Performance
    Replies: 17
    Last Post: 05-02-2007, 12:16 PM
  4. Replies: 41
    Last Post: 02-05-2007, 08:01 PM
  5. Sc Washers gone on RXT.
    By luismendez25 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 09-26-2006, 09:30 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •