Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Ultra 130di not running or hull in NY/NJ/PA/CT

    Does anyone have a non-running Ultra 130di or complete hull minus the motor in the NYC area?


  2. #2
    there was an ultra 150 hull fs on here a week or so ago...

  3. #3
    witness140's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    I have a 2000 Ultra 150 hull in CT. Sitting in the garage. Stripped. What exactly do you need? I believe the 130's and the 150's share a common hull.

    Just checked parts nation and the 01' Ultra 130 and 01' Ultra 150 share a common PN. 59426. I would guess you are after a blue hull, which would be a 2001 Ultra 150.

    My 00' is red and isn't complete, as I've been parting it out.

  4. #4
    Thanks guys but i need the di fuel system and pump too.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ultra 150 running away on trailer??????
    By nz253 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 08-19-2011, 07:44 PM
  2. ultra 150 baterry running dead alot
    By jramos in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 7
    Last Post: 04-04-2008, 08:33 PM
  3. rxp running gear into gti hull??
    By jasonze in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 02-09-2008, 03:43 AM
  4. ultra 150 only running 20 mph in water
    By jiggie in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-30-2007, 09:18 PM
  5. Ultra 250x Running Wrong Until 4,000rpm
    By ULTRA 250XXX in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 06-01-2007, 08:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts