Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    shhr's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Springfield,TN
    Posts
    2,546
    +1
    311

    R&D block & 3 Bar sensor

    Hey guys anything wrong with using the extra port on the R&D block for my vacuum line on the 3 bar map sensor I do not want to lose the block as I dont want to tap another hole in the manifold if possible (lazy). I would simply unplug the 2 bar leave it in place and install the 3 bar on the firewall with the vac line coming from the R&D block


  2. #2
    SHOBiz's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Wylie, Texas
    Posts
    3,577
    I don't see why not. I just bought some precut stock from online metals (not cheap) and made my own block.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Largest Cranking Amp Battery
    By ph2ocraft in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 20
    Last Post: 06-25-2008, 05:58 AM
  2. How to install the amp/speakers in the waverunner
    By picaflor in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 8
    Last Post: 05-18-2007, 01:02 AM
  3. Need help with AMP hook up in car
    By Water4fire in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 20
    Last Post: 12-27-2006, 05:01 PM
  4. Max Amps pulled from Batt question!!!
    By Totallyblown in forum 4-Tec Performance
    Replies: 47
    Last Post: 04-03-2006, 08:35 PM
  5. Amp draw
    By CrazyA in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 03-08-2006, 03:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •