Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    hitman's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Ft. Lauderdale, FL
    Posts
    4,328
    +1
    12

    Motec M400 with FZ/SHO harness

    I am selling this for a buddy who is looking at going with an R3 reflash instead, and putting the money towards other parts. The unit is in 100% perfect working order, and I will be removing and shipping personally.

    The MOTEC was purchased in June. 4 months old. Harness is for an FZR/FZS/FX SHO.


    comes with:

    mounting brackets, 1 adaptor loom, 1 KTC, 1 Immobiliser bypass. Plug & play. Must be reprogramed for your specific setup.

    Any questions, just post up or PM me. The unit DOES NOT come with the communication cable to hook it up to your PC, or any of the other add-on functioned like lamba or data logging enabled. The owner has never datalogged with it, so there should be a couple hours of free logging still enabled the way I understand it. You may want to confirm with Motec Pete or someone else who has a Motec.

    Looking to get around $2500 for the whole kit.






  2. #2
    hitman's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Ft. Lauderdale, FL
    Posts
    4,328
    +1
    12
    Also, if you want to trade your stock ECU towards the purchase of this Motec, I'll knock $500 off the final agreed upon price.

  3. #3
    fx160's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    gold coast australia
    Posts
    2,409
    +1
    193
    the data loging lasts for the first 8 hours
    if you don't use it ,it will still run out after 8 hours of run time
    however for such good price it would still be worth it as to enable loging it is only a couple of hundred dollars

    kev

  4. #4
    SHOBiz's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Wylie, Texas
    Posts
    3,577
    If the harness ends up being able to be split out let me know.

  5. #5
    stangbang's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    West Palm Beach
    Posts
    844
    +1
    129
    You also won't need a custom tune if you have a c-5 wheel with supporting mods and like the smell of race gas

  6. #6
    WATER WOODY's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Minden, Nevada, United States
    Posts
    10,664
    +1
    11
    check your pm, interested, first in line.

  7. #7
    philip_gpr's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Canada
    Posts
    2,724
    +1
    3
    I also sent a PM

  8. #8
    Just want to ride.
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Sumner, WA
    Posts
    413
    +1
    5
    I'll get in line......

    Sean

  9. #9
    hitman's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Ft. Lauderdale, FL
    Posts
    4,328
    +1
    12
    OK, all PMs have been returned. I am getting a couple guys additional information and will have it to you by tomorrow afternoon hopefully. I have to run out to get the serial number off the unit.

    Thank you for all the inquiries. As of now the unit is still available. No definite commitment from anyone, but I will give the guys who asked first first dibs.

    Right now I have the following order of interest:

    philip_gpr
    frame333
    Woody
    Washingtonrider

  10. #10
    hitman's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Ft. Lauderdale, FL
    Posts
    4,328
    +1
    12
    I am still working on getting the Serial number off the ECU. I am also confirming if it is one of the potted ones. I am pretty sure it is. The unit was originally purchased from R&D, brand new, and only has about 10 hours use on it. The free logging has run out, so you will need to purchase the logging upgrade. To get the full potential out of this setup you will need to add the following features from the online store. The link is here: http://www.4-tecperformance.com/inde...&cPath=106_113

    You'll probably want to add:

    1. Data Logging Upgrade
    2. MoTeC UTC Communications Cable
    3. Lamda Upgrade for ECU

    and the oxygen sensor and adapter harness. You can confirm with Jerry exactly what else is needed for lamda functionality but I believe that's it.

    Serial no. and whether or not the unit is potted soon to be posted.

    Thanks,
    Todd

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FS Motec M400 with 1.8L harness
    By Bruce in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 4
    Last Post: 08-24-2015, 09:51 PM
  2. FS Motec M400 with harness for 2010 and up I control
    By Bruce in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 06-25-2015, 02:26 PM
  3. FS - Parts Motec M400 with 2 maps.
    By JonnySweden in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 11-18-2014, 03:47 PM
  4. FS Motec M400 With Lambda , Data loging, Anty lag upgrades.
    By Luis Marine in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 01-17-2014, 12:25 AM
  5. motec m400 for fzr sho for sale
    By ray813 in forum Yamaha ECU Support
    Replies: 5
    Last Post: 05-21-2013, 06:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •