Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Unhappy RXP electrical faults

    I have 2006 rxp slightly modified with c kit - the problem i'm having is that once the craft warms up it runs sweet at 8450rpm and 16psi boost, after about 5mins thenshows fault code 351 which is coil 1 and or 12v earth - I have changed coils and still shows fault after testing....... any ideas on the problem?


  2. #2
    home of the dislexic fingers breon's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    port st lucie fl
    Posts
    3,471
    check the wiring you probably have a short there ..or corrosion an a pin in the ecu

  3. #3
    Sparkie's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Auckland New Zealand
    Posts
    197
    +1
    6

    Thumbs up RXP Fault

    Suggest you ride it for only 4 minutes at a time and it will be sweet, go hard for shorter time, !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. RXP 2006 electrical faults
    By maddan in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 11-14-2010, 03:59 PM
  2. MSX 140 Electrical Fault
    By cranwell in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-30-2010, 11:25 AM
  3. RXP-X Fault Code T703 T704 Help!
    By dalef10ods in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 05-13-2010, 02:36 AM
  4. Help With RXP Electrical Issue
    By JeffSki in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 01-11-2009, 01:44 PM
  5. 05 RXP electrical problem
    By Roger H in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2008, 09:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •