Results 1 to 5 of 5
  1. #1

    beep after start fx140

    hi, i just wonder why my fx140 won't beep anymore after start, is it normal when i have error code 24, it won't beep anymore after start ??


  2. #2
    I think 24 is cam position sensor malfunction. You may need a new sensor.

  3. #3
    yah... i already ordered the cam sensor... is it normal it won't beep with a code error?

  4. #4
    Your supposed to get the warning buzzer then the error code. The SM does not mention the beeps, so I suspect that it is normal you are not getting them. Beeps should return once you fix the sensor problem.

  5. #5
    ok i hope it will...thanx

    im refering to this sound... after engine runs ...beepbeep


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. One Beep just after start.
    By Kamil269 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 07-27-2009, 08:36 PM
  2. Single Beep after Twin Engine Start on a S200
    By Dooit in forum Sea Doo Sport Boats
    Replies: 6
    Last Post: 10-03-2008, 08:06 PM
  3. 94 SL750 dies right after start
    By TheWanderer in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 3
    Last Post: 12-20-2007, 03:43 AM
  4. Bilge pump and trim have no voltage after start
    By turk0004 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 08-02-2007, 09:34 AM
  5. blank display & long beep (cant start the engine)
    By dre23 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 06-19-2007, 03:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •