Results 1 to 3 of 3

Thread: spark issue

  1. #1

    spark issue

    i have a polaris slxh it runs aslong as im on the start button when i let off it loses spark.?
    anybody ever had this problem it happened when i landed from jumping a wave it died.


  2. #2
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,327
    +1
    29
    That sounds like the elec stator is failing. Quite common on the domestics.

    Check the tech section under domestic elec for stator testing procedures.

  3. #3
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,569
    +1
    1,272
    Have a look through my signature links below

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ok, got a multimeter, would you guys help me check some NO spark issues now??
    By Old Atari Nut in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 10-16-2008, 02:24 AM
  2. 98GP1200 Spark Issue
    By AUSGP1200 in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 11
    Last Post: 02-23-2008, 10:46 PM
  3. 98GP1200 Spark Issue
    By AUSGP1200 in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 8
    Last Post: 02-06-2008, 01:13 AM
  4. SLTX Spark Issues (After Update)
    By mccann316 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 28
    Last Post: 11-12-2007, 03:47 PM
  5. Help! 01 Virage TX Spark issue....
    By SinisterSentra91 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 19
    Last Post: 07-13-2007, 12:22 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •