Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
  1. #1
    tysonfzr's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    johor bahru malaysia
    Posts
    621

    R2 with E1 without powershot?

    can i use a R2 with E1 without the powershot but with juz the fuel pressure regulator?


  2. #2

    Join Date
    May 2009
    Location
    Miami, Florida, United States
    Posts
    306
    +1
    4
    I was doing it.. it always ended up being rich I ended up swapping for E1 & R3

  3. #3
    tysonfzr's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    johor bahru malaysia
    Posts
    621
    Quote Originally Posted by flkeyzgp1300r View Post
    I was doing it.. it always ended up being rich I ended up swapping for E1 & R3
    wat will happen when fuel is rich?

  4. #4

    Join Date
    May 2009
    Location
    Miami, Florida, United States
    Posts
    306
    +1
    4
    well for one your wasting fuel!

  5. #5
    Kristian Keppel Waterholics's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Trinidad & Tobago
    Posts
    1,405
    +1
    38
    you will be flooding the cylinder

  6. #6

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Southern Florida
    Posts
    5,589
    +1
    345
    Quote Originally Posted by tysonfzr View Post
    can i use a R2 with E1 without the powershot but with juz the fuel pressure regulator?
    Depends on a lot of things.

  7. #7
    tysonfzr's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    johor bahru malaysia
    Posts
    621
    Quote Originally Posted by SHOdude View Post
    Depends on a lot of things.
    ermmm...can u explain?tks

  8. #8
    gordon lasiter #328's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    katy, texas , United States
    Posts
    1,647
    +1
    28
    Quote Originally Posted by tysonfzr View Post
    can i use a R2 with E1 without the powershot but with juz the fuel pressure regulator?
    i have been running a R2 with a C3, powershot and a RRFPR.
    I might be a tad bit rich, but, it is better to be rich than lean.
    if you are running rich has to do with the air/water temp where you ride.

  9. #9
    tysonfzr's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    johor bahru malaysia
    Posts
    621
    Quote Originally Posted by gordon lasiter #328 View Post
    i have been running a R2 with a C3, powershot and a RRFPR.
    I might be a tad bit rich, but, it is better to be rich than lean.
    if you are running rich has to do with the air/water temp where you ride.
    currently im running R2 with the B1,i was thinking of upgrade to E1.
    the thing is i dun knw how to adjust the powershot so i was thinking can i use juz the RRFPR instead of the powershot for the E1.

  10. #10
    philip_gpr's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Canada
    Posts
    2,724
    +1
    3
    .

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. R3 with E1 without powershot?
    By tysonfzr in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 05-30-2011, 08:51 AM
  2. R2 and E1 wheel without a powershot ?
    By Vettepro in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 100
    Last Post: 10-15-2010, 04:42 PM
  3. R2 without powershot
    By tysonfzr in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 21
    Last Post: 06-02-2010, 04:29 AM
  4. FS FZR ECU with R2 reflash and reflashed powershot
    By 556SBR in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 2
    Last Post: 03-28-2010, 11:46 PM
  5. What impeller can an XLT run with and without a 150psi head?
    By snowrunner in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 08-07-2006, 07:08 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •