Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    rangermtb5's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    North Jersey
    Posts
    4,473
    +1
    58

    Bench testing gauge/cluster

    Guys, I'm trying to get a gauge cluster to light up from a 2001 GPR. It's out of the ski. I know it works as it was lit up when the ski was together as a whole. I tried following the procedure in the manual, but couldn't get it to light up. Any tips or insight?


  2. #2
    crashhard's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Philly PA, Wildwood NJ, Indialantic FL
    Posts
    2,382
    +1
    24
    I forget which wires they are but you can light it with just power and ground. I will look at a guage tomorrow and let you know

  3. #3
    rangermtb5's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    North Jersey
    Posts
    4,473
    +1
    58
    Quote Originally Posted by crashhard View Post
    I forget which wires they are but you can light it with just power and ground. I will look at a guage tomorrow and let you know
    Thanks man, I appreciate it.

  4. #4
    Moderator OsideBill's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    United States
    Posts
    11,875
    +1
    30
    Is this how you tested it?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	GP1200R-MFD.jpg 
Views:	130 
Size:	39.9 KB 
ID:	226149  

  5. #5
    rangermtb5's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    North Jersey
    Posts
    4,473
    +1
    58
    Quote Originally Posted by OsideBill View Post
    Is this how you tested it?
    No. Should the + be connected to the red or the gray/black?

  6. #6
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,930
    +1
    1,407
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	GP1200RSERVICE.jpg 
Views:	110 
Size:	59.9 KB 
ID:	226173  

  7. #7
    rangermtb5's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    North Jersey
    Posts
    4,473
    +1
    58
    Quote Originally Posted by beerdart View Post
    this is what worked. addicted came by to help me with a few things, and showed me that you need to pulse the green line to make it work.

    thanks guys.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Testing Gauge cluster off of ski
    By kylechandler1300 in forum Yamaha How To & FAQs
    Replies: 7
    Last Post: 08-02-2016, 04:52 PM
  2. 2001 gpr gauge cluster test
    By axel195 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 07-15-2016, 09:20 AM
  3. 4 tec Gauge bench test
    By xprider02 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 05-10-2015, 07:13 PM
  4. Yamaha GP1300r gauge bench test power up
    By leejax01 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 01-21-2012, 02:56 PM
  5. how do I remove gauge cluster?
    By Lurker in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 09-06-2005, 02:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •