Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    qbzonk's Avatar
    Join Date
    Aug 2006

    New Blaster hood seal issue

    I posted on the X with no response, so I figured I'd try the Hulk for some input. I just replaced my old hood seal on my '93 B1 with a seal from Watcon. Seal looks great, but when I left the hood latched over nite and opened the next morning, I noticed the imprint from the hood was only showing for the front and rear of the seal. The sides remained pretty untouched (no groove left in seal).

    Not sure if this will be an issue, but I assumed it would have made a groove all the way around the seal. See pics below:
    Click image for larger version. 

Name:	CIMG2585.jpg 
Views:	95 
Size:	52.4 KB 
ID:	230322Click image for larger version. 

Name:	CIMG2587.jpg 
Views:	75 
Size:	44.1 KB 
ID:	230323Click image for larger version. 

Name:	CIMG2586.jpg 
Views:	82 
Size:	89.9 KB 
ID:	230324Click image for larger version. 

Name:	CIMG2588.jpg 
Views:	173 
Size:	81.4 KB 
ID:	230325Click image for larger version. 

Name:	CIMG2584.jpg 
Views:	65 
Size:	42.9 KB 
ID:	230326

  2. #2
    Old Ski Insanity w/rpm500's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Crystal River Fl
    front and rear of the 'clamshell' halfs are now held solidly with the hinge and it possible they are too tight and now springing the sides out?...
    The sides may have sprung naturally thru years of heat and use... ...
    Test it by sprayin water into the groove with medium force and see if it actually leaks ..
    affixing an extra clamp to each side to pull it down and in would be a quick fix other than inserting wire thu the weather strip at the sides and pulling a small diam. nylon rope thru the strip to build up the inner core (if its hollow) ..
    was there a thin belt of rubber under the original to build it up slightly? (wr's used this)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Kawi 550 hood seal
    By TX21 in forum Kawasaki Classifieds
    Replies: 2
    Last Post: 05-09-2008, 11:17 AM
  2. blaster starter issue
    By DANGER1049 in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 2
    Last Post: 03-13-2008, 08:14 AM
  3. Wave Blaster hard starting, voltage issue
    By Sam@Coastal in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 09-27-2007, 07:41 PM
  4. hood seal
    By RxPrider in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-04-2006, 10:47 AM
  5. carbon seal, drive shaft seal??
    By CarFanatic in forum 4-Tec Performance
    Replies: 5
    Last Post: 08-06-2006, 02:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts