Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 26
  1. #1
    5.0. alex_baker202's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lebanon, Missouri, United States
    Posts
    1,027
    +1
    24

    Rxp trim bars not displayed trim disabled

    I got everything put back together. Put the new starter relay in and now my trim is not working. WTF. Stuff keeps messing up or I am messing it up. I checked the wires the best I could and didn't feel them un plugged. But all I have done since the last time I rode it was replaced the starter relay and batt... ????


  2. #2
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120
    Quote Originally Posted by alex_baker202 View Post
    I got everything put back together. Put the new starter relay in and now my trim is not working. WTF. Stuff keeps messing up or I am messing it up. I checked the wires the best I could and didn't feel them un plugged. But all I have done since the last time I rode it was replaced the starter relay and batt... ????
    Ecu got reset to default. You need to hook it up to buds and turn on the vts mode. Probably also need to turn off the new depth gauge mode and maybe compass. Scroll through the modes and see whats there.

  3. #3
    5.0. alex_baker202's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lebanon, Missouri, United States
    Posts
    1,027
    +1
    24
    Boooooooooooo!!!!!! I hate the dealer. Anyone got this that is comin the 19th?

  4. #4
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120
    Quote Originally Posted by alex_baker202 View Post
    Boooooooooooo!!!!!! I hate the dealer. Anyone got this that is comin the 19th?
    Whats coming the 19th?

  5. #5
    5.0. alex_baker202's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lebanon, Missouri, United States
    Posts
    1,027
    +1
    24
    Going to Morgan city to ride with some people there. It's posted under the mudbug forum

  6. #6
    Work Harder, Millions on Wellfare Depend On Us! ultramaxracing05's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Beaumont, Texas
    Posts
    2,999
    +1
    123
    I had this happen while I was riding this was caused due to a blower I had hooked up to ventilate my engine compartment, after I removed it, I never had the problem again, the trim bar disappeared, and I believe when it came back on it was on the down position.
    I dont know if this helps but best bet is to go to the dealer.

  7. #7
    5.0. alex_baker202's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lebanon, Missouri, United States
    Posts
    1,027
    +1
    24
    Ya the closest dealer to me always screws up my ski when it's there somehow. Maybe I will take it to a diff one. Just got to drive about an hour more.

  8. #8
    jpeconsult's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Pineville, LA
    Posts
    5,448
    +1
    1
    Alex, you could, as a last resort, research dealerships to stop while en route to Pierre Part, LA.

  9. #9
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120
    Quote Originally Posted by jpeconsult View Post
    Alex, you could, as a last resort, research dealerships to stop while en route to Pierre Part, LA.
    Nobody has candoo over there yet? Jerry?

  10. #10
    5.0. alex_baker202's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lebanon, Missouri, United States
    Posts
    1,027
    +1
    24
    Quote Originally Posted by jpeconsult View Post
    Alex, you could, as a last resort, research dealerships to stop while en route to Pierre Part, LA.
    Ya.... That also crossed my mind

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. WTB - Parts Rxp grab bar and rubber trim parts..
    By Seadoo1xp in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2015, 09:06 PM
  2. 07 RXP trim issue
    By RXPwildchild in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 05-14-2008, 11:47 AM
  3. 2004 or 5 RXP Trim problems
    By slambmx in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 09-20-2007, 04:24 PM
  4. RXP Trim
    By pbrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 08-30-2007, 08:58 AM
  5. 2005 RXP Trim not working?
    By idizzy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 06-27-2006, 05:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •