Results 1 to 3 of 3

Thread: Buds

  1. #1
    5.0. alex_baker202's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lebanon, Missouri, United States
    Posts
    1,027
    +1
    24

    Buds

    Anyone have BUDS or something I could use to reset my ECU. before I buy candoo.... Dealer told me they needed to pull the entire trim unit out and that it had nothin to with resetin the ecu. It's very aggravating.


  2. #2
    What's the issue? Is this the 2005? The VTS is either enabled or disbled in the MPEM, there is not really such a thing as resetting the ECU.

  3. #3
    5.0. alex_baker202's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Lebanon, Missouri, United States
    Posts
    1,027
    +1
    24
    Quote Originally Posted by CanDooPro - Dennis View Post
    What's the issue? Is this the 2005? The VTS is either enabled or disbled in the MPEM, there is not really such a thing as resetting the ECU.
    Ya that's what I meant. The dealer told me a line of bs that the mpem had nothin to do with it. Pd me off. Plus if I'm gonna shell out 100 buck might as well buy the software

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. BUDS Software
    By sc6365779 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 77
    Last Post: 03-30-2012, 11:02 PM
  2. BUDS print out
    By Lurker in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-29-2006, 12:24 AM
  3. BUDS VCK?
    By Pale Rider in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 01-15-2006, 09:16 PM
  4. My buds 97 xp vs a snowmobile..
    By two2curupt in forum Videos & Pictures
    Replies: 14
    Last Post: 12-16-2005, 04:49 PM
  5. Has anyone ever hacked a BUDS System?
    By 1 FAST VE in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 08-08-2005, 09:43 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •