Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    naples, fl
    Posts
    61

    Unhappy STX-15F - Fuel injectors only work when removed.

    The fuel injectors shoot out fuel just fine when I remove them and crank the engine, but they don't shoot any fuel when I put them all back in.
    I can get the engine to run just fine by giving it fuel using a gas soaked rag in the intake.

    1. What could be causing this?
    2. How many PSI should my fuel pump be pushing?

    Thank you guys for your help!


  2. #2
    My name is Sean and I am addicted to STXs smokeysevin's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Houston
    Posts
    4,485
    +1
    320
    fuel pump should be at least 38 psi, are you removing the fuel injectors from the fuel rail or just pulling them off with the rail still attached?

    Sean

  3. #3

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    naples, fl
    Posts
    61
    Thank you so much! I'm testing it with the Rail still on. The injectors shoot 3 straight jets, not misty at all.

    1. I just cleaned the fuel pump as much as I can, it only does 15 psi, but now the ski at least tries to start.

    Can it be fixed? or do I have to buy a new one?

    2. I'm trying to get my LCD into Dealer mode (Hold Mode and Set for more than 3 seconds). The LCD only turns on if I switch the key off then back on. It won't automatically turn on every time you try to start the ski like it used to...

    What could be causing the LCD to do this? Why won't it go into Dealer mode? It switches from SLO to FPO no problem.

  4. #4
    My name is Sean and I am addicted to STXs smokeysevin's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Houston
    Posts
    4,485
    +1
    320
    you can order a walbro pump and probably save some money, if you dont have 38 psi you aren't going to get it to run.

    Sean

  5. #5

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    naples, fl
    Posts
    61
    Thanks a lot for your help, Sean.

  6. #6
    My name is Sean and I am addicted to STXs smokeysevin's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Houston
    Posts
    4,485
    +1
    320
    Happy to help, I think this is the pump I have check my thread to make sure, and make sure to get the install kit too.

    http://www.customcarscentral.com/wbr...u-wrx-sti.html

    Sean

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. WTB - Parts 2006 STX 15F Fuel level sensor
    By Toolman in forum Kawasaki Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 07-14-2012, 10:01 AM
  2. stx 15f need help with jet pump removal (new to forum and need your help)
    By Geno in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 02-24-2012, 09:53 PM
  3. Reverse only works when Bilge is pressed
    By Bible Fan in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 2
    Last Post: 08-16-2011, 05:14 AM
  4. Kawasaki STX 15f Fuel Pump
    By stxnewbi in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 11-10-2010, 08:37 AM
  5. 2005 Kawasaki STX 15F Fuel Pump...
    By Grimmi in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 06-21-2010, 10:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •