Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Tyler,Tx
    Posts
    11

    Spark then no spark 98 wave venture 1100 New motor.

    i just got a new motor for my wvt 1100 it will start and run for 5 sec then quit no spark wait 20 min then same thing any ideas.. it was running fine last year but had the motor replaced due to spun crank

    firgured it out

    1 loose pink wire in cdi area

    Thanks


  2. #2
    old school big raider's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    dallas,tx
    Posts
    1,423
    Quote Originally Posted by chrishoward81 View Post
    i just got a new motor for my wvt 1100 it will start and run for 5 sec then quit no spark wait 20 min then same thing any ideas.. it was running fine last year but had the motor replaced due to spun crank

    firgured it out

    1 loose pink wire in cdi area

    Thanks
    you are welcome-good to hear from you-let me know how it runs then we can dial in some speed!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 05-16-2016, 11:07 AM
  2. 1997 Wave Venture 1100 Spark Arrestor Screens/Performance?
    By trxxx250r in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 04-03-2015, 07:30 PM
  3. 97 Wave venture 1100 no power to starter/solenoid
    By skyshark186 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 09-19-2013, 09:35 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-07-2010, 04:13 PM
  5. 1997 Wave Venture 1100
    By fastkaz in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 3
    Last Post: 03-29-2007, 07:03 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •