Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    SUV1200's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Palm City, FL

    2000 STX DI 1100 AT Output Voltaage at EMM

    I'm trying to trouble shoot my EMM and have found that there's something up with the AT Sensor system. In the manual, I believe the sensor is OK (1030 ohms at 88 deg). Can anyone with one of these machines tell me what the voltage output of a good machine is when juice is on and voltage is read at the Air temp connecter coming from the EMM. I'm seeing .25 V. The manual says .9, but thats with the Kadiag system hooked up (and I don't have one).

  2. #2
    Most likely EMM has gone bad.
    Does the engine start?
    What error codes are popping up?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Emm 2000 Kaw Stx 1100 Di
    By lc86 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 08-07-2011, 11:35 AM
  2. 2000 1100 STX DI Broken rod.
    By btbsteve in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-01-2008, 12:42 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 08-16-2008, 07:36 AM
  4. 2000 genesis emm and inj
    By drwebb69 in forum Polaris Classifieds
    Replies: 2
    Last Post: 07-28-2008, 06:52 PM
  5. 2000 1100 stx di question
    By njseadooer in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-25-2007, 02:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts