Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1

    95 slx wont go over 35 mph

    I have no warnings on mfd just wont go over 35 I did get rid of oil injection and I am running mix in tank. I can't seem to figure out the issue.


  2. #2

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Homer Glen Il.
    Posts
    8,702
    +1
    109
    Quote Originally Posted by tonyg12678 View Post
    I have no warnings on mfd just wont go over 35 I did get rid of oil injection and I am running mix in tank. I can't seem to figure out the issue.
    did you leave the oil level float in the ski or just cut the wires ??? if you cut the wires you need to put a 33 ohm resistor in between the two wires if you left the float just zip tie it up and leave it tied up in the hull somewhere your ski is in limp mode righr now because it thinks your low on oil

  3. #3
    seaobin's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Raleigh, North Carolina, United States
    Posts
    1,573
    +1
    1
    Check your compression. Mine did that when I holed a piston

  4. #4
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,587
    +1
    1,272
    Check compression.

    The MFD display is working properly - correct?

  5. #5
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,329
    +1
    31
    Welcome to the Hulk.


    Need more info here....

    Is the red light blinking?

    What RPM are you getting?

    What is the compression?

    What condition is the jet pump and impeller in?

  6. #6
    The red light is not blinking. Rpm around 4700 pump and impellar looked good.

  7. #7
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,329
    +1
    31
    Do a compression test.

  8. #8
    Compression is good

    ---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------

    I put in the 33 resistor oil is reading full. Have the fuel same way and I noticed the tan wire for the overheating was cut so I re connected that. Hopefully it solves the issue.

  9. #9
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,587
    +1
    1,272
    What spark plugs are you running?

    Do you have _strong_ spark on all plugs?

    Do any plug tips look wet or fouled?

  10. #10
    I don't remember the brand but they are brand new plugs and had a good spark when I checked.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HELP gp1300r wont go over 35 mph
    By simba600 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 16
    Last Post: 05-17-2016, 06:36 AM
  2. 2005 Sea Doo GTX wont go over 32 mph
    By zacharypi in forum 4-Tec Performance
    Replies: 22
    Last Post: 01-31-2011, 08:24 PM
  3. HELP!! VX110 won't go over 35 mph
    By terkkata in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-19-2010, 01:01 PM
  4. Please help GPR wont go over 30 mph
    By slydogge in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 12
    Last Post: 05-12-2010, 09:55 PM
  5. 900zxi bogs and wont go over 40 mph
    By philsmtech in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-30-2008, 01:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •