Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Xrunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Columbia river
    Posts
    285
    +1
    1

    Worst [email protected] search function ever

    Like the title says. Worse one i have ever seen on a site in my life. I thought search functions on websites worked by you typing a word into the box and hitting enter or clicking "GO"??

    Every search i have ever made on this site has turned up NOTHING. It always asks for a ton of perameters and options. WTF??? Im just searching for a key word! I dont know where or how or why or who!!

    Seriously, i am trying to see what others are using as far as fluids in their Yamahas and so i enter "Yamalube" I get NOTHING. WTF? I know for sure at least I myself have typed that word in a thread. So why is it not being found by this horribad search function?

    Sorry for going nutz here but im trying to "search" like most senior members tell you to do. But it does not work....


  2. #2
    WATER WOODY's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Minden, Nevada, United States
    Posts
    10,664
    +1
    11
    Engine oil for your FX SHO? Have you tried the 'advanced search' ?

  3. #3
    Xrunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Columbia river
    Posts
    285
    +1
    1
    All it ever says is that there were errors with your search....

  4. #4
    WATER WOODY's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Minden, Nevada, United States
    Posts
    10,664
    +1
    11
    Whats your question? We will try and help you find the answer.

  5. #5
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,584
    +1
    1,272
    Quote Originally Posted by Xrunner View Post
    All it ever says is that there were errors with your search....
    Is this the search page you are seeing?

    http://www.greenhulk.net/forums/sear...?search_type=1

    What forum section are you searching in?

    Is the check box for 'Child forums' checked?

    I just searched for Yamalube in the Yamaha sections and got lots of results.

  6. #6
    Xrunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Columbia river
    Posts
    285
    +1
    1
    I am simply typing in a keyword and hitting enter. Just like you can do on any other site. It seems that i have to do a few other things to get this one to work. Really annoying. I didnt even know there was a 'Child Forum' LOL. And i didnt realize i had to search specific sections. Also annoying. Well, i tried to do that but not working for me. Oh well, i'll just not use it.

    Thanks for trying to help guys.

  7. #7
    PolarisNut's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Lower Michigan
    Posts
    1,809
    The search function actually is pretty good on this forum...it's vBulletin and works like most. "child forums" means to search the "sub categories"...so If you choose Yamaha, it will search "4 stroke", "2 stroke" etc. It is purposely broken down, to help you find ONLY what you want...I don't want to sort through a bunch of irrelevant threads.

    You can also use Google to search any forum on the net...I use this when I'm looking for something with only 3 characters in it, since most boards make you use 4+...or for searching sites that I'm not a member of, which usually prevents searching within the site...I search the old riva forums like this.

    Go to google and type:
    site:greenhulk.net search data
    where search data is what you are looking to search.

    so
    site:greenhulk.net Yamalube
    will find you any topic on this site that has the word "yamalube" in it

  8. #8
    MiniChunks's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Southington
    Posts
    166
    +1
    1
    are you logging in before trying to search. It goes much smoother if you are logged in

  9. #9
    Yamaha artisan Cutlass's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Madison, WI, USA
    Posts
    2,500
    +1
    55
    Search is working fine for me, but there was one or two days where I was also experiencing what Xrunner is describing. I would try searching and no matter what, I was getting a error message. Hasn't happened since then though.
    Xrunner, try logging out and back in, clear your cookies, restart you computer...stuff like that.

  10. #10
    Xrunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Columbia river
    Posts
    285
    +1
    1
    Yea, it seems to be working now. I did what you said though before hand, so thats prolly what it was. I cleared and cleaned up the ol' PC and i am able to get results now. Sorry for the rant guys, LOL. It just didnt want to work for the longest time. Haha! I suppose it wasnt the site just my nub ass being stupid, Hehe!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. New Guys/gals Use The Search Function
    By beerdart in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 2
    Last Post: 08-15-2009, 10:30 PM
  2. Search Functions not working?
    By delagem in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 09-22-2008, 04:28 PM
  3. New Guys/gals Use The Search Function
    By beerdart in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-16-2007, 03:17 PM
  4. New Guys/gals Use The Search Function
    By beerdart in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 0
    Last Post: 05-16-2007, 03:17 PM
  5. WORST HALFTIME SHOW I HAVE EVER SEEN
    By ABBOTT in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 02-06-2006, 10:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •