Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    trim/guages not working

    i have a 1996 zxi 1100 and the trim and guages wont work.trim box inside is not corroded,cables fine fuses last season now nothing.need help please.

  2. #2
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Why did you ask this question twice? Did you check what I told you to check the first time I answered?

  3. #3
    sorry never got the first answer there is only one reply and thats this one also new to the site so mybe i did something wrong.thanks rick

  4. #4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1996 zxi 1100 trim and guages wont work
    By rickg2756 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 11
    Last Post: 06-12-2012, 05:13 PM
  2. Trim not working?
    By orest100 in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 06-02-2011, 06:50 AM
  3. FS 99 GSX Limited hood with Working Guages
    By Joe Stang in forum Sea Doo 2 Stroke Skis
    Replies: 4
    Last Post: 10-06-2009, 10:28 AM
  4. Trim Not Working!?
    By dsedlock in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 4
    Last Post: 07-01-2008, 12:03 PM
  5. Trim not working?
    By YJSONLY in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 02-10-2007, 02:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts