Results 1 to 3 of 3

Thread: 01 gtx no spark

  1. #1
    wakejumper48's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Florida
    Posts
    248
    +1
    3

    01 gtx no spark

    I had this posted in another post but wondering if any body else knows what could be wrong no spark the coils are only geting .3 volts what could be the problem ? Bad computer?
    Thxs


  2. #2

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,833
    +1
    119
    Happens quite often-- most likely the mpem is damaged. pm sent.

  3. #3
    Myself's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    North Central Arkansas
    Posts
    2,771
    +1
    129
    Could it be a bad DESS post or loose sonnections at the post?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 01 xp, no spark
    By jwick86 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 9
    Last Post: 07-07-2012, 04:45 PM
  2. 01 virage no spark
    By 1slowlb7 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 02-06-2011, 05:29 PM
  3. 92 GTX, No spark
    By toon1 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 3
    Last Post: 08-08-2009, 09:56 AM
  4. 96 slt700 poss. 01 motor? no spark
    By papa joe in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 3
    Last Post: 07-28-2009, 08:46 AM
  5. 97 GTX No Spark
    By Jeff77z28 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 8
    Last Post: 06-17-2009, 07:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •