Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    South Surra, Al 'Āşimah, Kuwait, Kuwait
    Posts
    109

    is 3 bar sencor will fit with R3 flash ECU (OEM)

    i'm running with my fzr E1 impeller , so the 3 bar will it help me to get more boost than OEM 2 Bar Map Sensor and will it fits the r&d r3 reprogramming.


  2. #2
    hitman's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Ft. Lauderdale, FL
    Posts
    4,328
    +1
    12
    The reflashes are designed to work with the STOCK map sensor. DO NOT attempt to convert over to a 3 bar map sensor if using a reflash. It will throw off the voltage scaling and it will not run right and could damage the engine.

  3. #3

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    South Surra, Al 'Āşimah, Kuwait, Kuwait
    Posts
    109
    thanks man

  4. #4

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    the moon
    Posts
    862
    +1
    19
    good to know that hit man..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. WTB worth to try , lol , looking for 2 R&D R3 flash ecu for sho 08/09
    By mikegp in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 04-17-2014, 01:11 PM
  2. SOLD Looking for an R3 flashed ECU for SHO
    By Gus13letter in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 9
    Last Post: 11-14-2013, 07:04 PM
  3. Need Cover that will fit Aftermarket Bars
    By dan94tt in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 04-18-2012, 03:42 PM
  4. 650 case with 780 jugs will fit?
    By geobecky3 in forum Polaris Projects
    Replies: 12
    Last Post: 03-31-2009, 09:38 PM
  5. Replies: 8
    Last Post: 07-31-2008, 11:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •