Results 1 to 10 of 10
  1. #1

    RXT-X no neutral.

    I did a search and can not find anything on this. My ski on the way onto the lift would not go into neutral. It would just go from forward to reverse. I'd love to check the error codes but I can't not figure out how to check them. I don't have my owners manual with me at the beach. Other then that the ski is running fine. I had a nice 68mph run right before I took it in.
    Anyone else have a issue like this? Someone give me a quick "how to" on getting the codes?


  2. #2
    www.eastcoastpwc.net Scott's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NJ
    Posts
    7,992
    +1
    455
    Quote Originally Posted by RXT-X 260 View Post
    I did a search and can not find anything on this. My ski on the way onto the lift would not go into neutral. It would just go from forward to reverse. I'd love to check the error codes but I can't not figure out how to check them. I don't have my owners manual with me at the beach. Other then that the ski is running fine. I had a nice 68mph run right before I took it in.
    Anyone else have a issue like this? Someone give me a quick "how to" on getting the codes?
    I believe if you only power the ski and toggle though the display you should have an option to read codes. Ski must not be running to find this option!!

  3. #3
    That is what I thought also! I looked 3 or 4 times with the key on, off, running, not running, and still had no luck.

  4. #4
    www.eastcoastpwc.net Scott's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    NJ
    Posts
    7,992
    +1
    455
    Quote Originally Posted by RXT-X 260 View Post
    That is what I thought also! I looked 3 or 4 times with the key on, off, running, not running, and still had no luck.
    Is engine light on? Maybe no codes??

  5. #5
    The wrench is on. It has been for 15 hours though I just have not taken it in because I'm been pretty busy.

  6. #6

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    South Florida
    Posts
    1,599
    +1
    123
    Quote Originally Posted by RXT-X 260 View Post
    The wrench is on. It has been for 15 hours though I just have not taken it in because I'm been pretty busy.

  7. #7
    danieletrono's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    San Benedetto del Tronto, Italy
    Posts
    1,550
    Same thing to me guys!! Iwas wot and then the display turns off,it restarts and then no itc control. I powered off and there was no neutral. Then power off, other key and the ski was only neutral and reverse. Then i powered off the ski. When i go outside i have checked cluster but no error no light and no other error. I disconnect battery to restart everything and then when i reconnect battery the ski starts cluster without key!!!!!


    Then evrything disapparead!!!!! Strange thing. My idea was that the cable fo r connecting ski to pc was free and maybe touched water.... Could be!?

  8. #8
    Quote Originally Posted by Glade Rider View Post
    It is muscle car weekend and I've been busy launching the speed boat/taking care of cars so my post have sucked sorry! They didn't clear the wrench at the 10 hour service like they should have. I was riding in pretty heavy water so maybe that caused some issue. I'm a bout to take it out right now and see if its still doing it.

  9. #9
    stuckmoto's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Newark, De
    Posts
    1,485
    +1
    59
    You have to put the key on "halfway" to get ONE beep and then you can check the codes, but you will still have to figure out the codes...
    Could of been your cluster connection from hitting the chop - a few guys have had this problem.

  10. #10
    Well I took it out today and had no issues. It is pretty calm out so that kind of leads me to believe the loose connector could be an issue. Thank you all for the help.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2012 RXT-X No GPS indicator light
    By dlf2001 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 11-19-2012, 10:02 PM
  2. 2011 RXT-260 No Steering
    By Blackhawk36 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 06-30-2012, 10:09 PM
  3. 2012 rxt 260 - no service till 25 hours?
    By Steven63 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 04-29-2012, 07:31 AM
  4. 2008 rxt with no mods what's my top speed?
    By smoked134134 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 4
    Last Post: 06-01-2011, 12:09 AM
  5. rxt-x no speed limiter
    By macgyver in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 10-25-2010, 08:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •