Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    WBoulton's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    doylestown PA, sea isle city, nj
    Posts
    569
    +1
    1

    Fuel gauge blinking and beeping??

    Like the title says my fuel gauge goes off and on, every time it goes off it let's out a long beep. It only does this sometimes but yesterday on my way in it was doing it like crazy. The dash also says sensor when it goes off. Anyone else have this problem?


  2. #2
    home of the dislexic fingers breon's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    port st lucie fl
    Posts
    3,471
    sounds like a bad sending unit..i saw a fix for those somewhere ..i think it may have been in the how 2 sec

  3. #3
    WBoulton's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    doylestown PA, sea isle city, nj
    Posts
    569
    +1
    1
    please don't tell me that, their like $500.

  4. #4
    home of the dislexic fingers breon's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    port st lucie fl
    Posts
    3,471
    no ther was a fix.it was a resistor if i remember correctly ..i dont hav an xp so didnt pay that close of attension..so a search...

  5. #5
    WBoulton's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    doylestown PA, sea isle city, nj
    Posts
    569
    +1
    1
    this is my 07 RXP doing this, not the xp. I know you need to do something when you install a aftermarket fuel pump, but mine is stock.

  6. #6
    home of the dislexic fingers breon's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    port st lucie fl
    Posts
    3,471
    oh thought it was you xp..

    did you have it out???

    you may habe gotten the float clocked wrong...and it is sloshing...

  7. #7
    WBoulton's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    doylestown PA, sea isle city, nj
    Posts
    569
    +1
    1
    Quote Originally Posted by breon View Post
    oh thought it was you xp..

    did you have it out???

    you may habe gotten the float clocked wrong...and it is sloshing...
    Nope, haven't touched it. I pulled all the connections and checked the plugs. Everything looks good. I ran it on the hose for a min and it was fine. I guess if it does it again, I'll replace the sender. I hope that's it though and not the cluster.

  8. #8
    home of the dislexic fingers breon's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    port st lucie fl
    Posts
    3,471
    watch the classifieds ..there are people parting out whole skis from time to time..

  9. #9
    check the 500k ohm fuse/resistor in the fuse box first, it's white and might have corrosion around it

  10. #10
    WBoulton's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    doylestown PA, sea isle city, nj
    Posts
    569
    +1
    1
    Quote Originally Posted by winterstick View Post
    check the 500k ohm fuse/resistor in the fuse box first, it's white and might have corrosion around it
    thanks I'll check that tonight

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. dynojet cmd or fuel pressure regulator and afr gauge?
    By bksbigboy69 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 03-19-2012, 07:46 AM
  2. 1996 Polaris 700 SL - Fuel Gauge and Trim Gauge not working
    By thecompletist in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 0
    Last Post: 08-01-2011, 11:46 AM
  3. GTX RFI Gauge Flashing and multiple beeps (98)
    By Bruins in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 06-17-2010, 09:31 PM
  4. GTS fuel gauge wiring and compatibillity
    By JonUF02 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 2
    Last Post: 04-09-2009, 06:32 AM
  5. 97 XPS Fuel gauge and Trim not working
    By jrea in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2008, 07:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •