Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    May 2011

    Smile 2003 Virage i - New TPS sensor fixed the problem

    Just to let everyone know that the TPS sensor I had ordered has finally arrived. Ordered it only two weeks ago. I guess they are not on back order any more.

    Put the sensor on my Virage i and it runs great now thanks for all the advise everyone.

  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    near Toronto, Canada

    Would that be part number 2202740?

    My understanding is that manufacturing of the Polaris 2202740 TPS has indeed been restarted by Honeywell. The part number has not changed, but internally the current production 2202740 TPS (pigtail type) is supposed to be an improved revision.

  3. #3

    Join Date
    May 2011
    Yes, that is the part number.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 99xpl tps sensor?
    By clownhands in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 4
    Last Post: 09-22-2011, 07:21 PM
  2. tps sensor gp1300
    By pnkrckchiro in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 1
    Last Post: 05-29-2011, 10:17 AM
  3. FS tps sensor
    By JIM'S PERFORMANCE in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 2
    Last Post: 04-26-2011, 04:17 PM
  4. WTB 4-TEC TPS sensor
    By wreckingball in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 1
    Last Post: 08-16-2010, 06:41 PM
  5. How to test a TPS sensor?
    By delagem in forum MSX/Matrix
    Replies: 10
    Last Post: 02-04-2009, 05:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts