Results 1 to 6 of 6

Thread: Warning buzzer?

  1. #1
    dsw222's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    157

    Warning buzzer?

    I did a search for this issue and it seems like i'm getting this because I installed the D plate and riva chip... but I would like to get some more opinons and hopefully advice on what to do...

    I just got my 03 GP1300R back together. It was all stock, but I added: head milled by jim, oil blockoff, D plate, riva chip, EFI controller, race filter. I am using 5-6-1-7 on the EFI. It starts right up, but after about 5-10 seconds, the engine buzzer begins going crazy, and a little icon comes up on the dash that looks like an engine.

    I think i installed the riva chip correctly, and I put zip ties on the oil sender unit so I don't think its that... what else could it be?

    Did I maybe forget to connect a wire or sensor somewhere?

    Thanks for any help!


  2. #2
    Happily Self-Employed WFO's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    12,799
    +1
    449
    need to retrieve a code from the computer to see what is going on

  3. #3
    dsw222's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    157
    It says "23"

  4. #4
    Happily Self-Employed WFO's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Houston, Texas
    Posts
    12,799
    +1
    449
    Quote Originally Posted by dsw222 View Post
    It says "23"
    there is an ambient air temp sensor in the front of the air box that is probably not plugged in

  5. #5
    dsw222's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    157
    Quote Originally Posted by WFO View Post
    there is an ambient air temp sensor in the front of the air box that is probably not plugged in
    I took the airbox out to install the race filter... Do you mean theres a sensor inside the factory box that I need to remove and plug into the ski?

    Thanks for your help

  6. #6
    L Carlson's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bonita Springs, Florida, United States
    Posts
    7,118
    +1
    2
    Quote Originally Posted by dsw222 View Post
    I took the airbox out to install the race filter... Do you mean theres a sensor inside the factory box that I need to remove and plug into the ski?

    Thanks for your help
    Yes that is what Rich is saying. If I remember it's a green or black plug on the oem air box.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1200 Exhaust warning/buzzer// NEED HELP
    By GTX96PR in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 6
    Last Post: 05-18-2009, 03:48 PM
  2. low oil pressure warning/buzzer
    By zone 5 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 2
    Last Post: 09-15-2008, 10:41 PM
  3. WTB warning buzzer
    By ZMANN in forum Yamaha Classifieds
    Replies: 7
    Last Post: 07-03-2008, 08:48 PM
  4. 2000 1200 GPR Warning Buzzer
    By superd in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 06-28-2007, 10:31 AM
  5. Hour warning buzzer?
    By steach in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 06-10-2007, 11:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •