Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    jmatak9's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    St. Cloud, Fl
    Posts
    435

    Issue with R&D 1* Wedge

    I haven't been on here in a while and don't know if this has been brought up on the forum, but I was installing the wedge on a friends ski and saw that the arrows pointing up were on the wrong end of the wedge and on the wrong side. I called R&D today and spoke with them about the problem. They knew and were very aware of the problem. I just wanted to post this, so no one installed the wedge improperly.


  2. #2
    UltraKvz's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Earth
    Posts
    378
    +1
    23
    I've seen it too. When I was riding in rough sea the other day I dicided to run the wedge upside down along with a riva plate............I now know what it feels like to be a dolphine................

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 04 RXP - R&D Pump wedge... Issue with missing bolt
    By dsolie in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 07-12-2013, 09:31 AM
  2. Replies: 16
    Last Post: 05-30-2007, 01:49 PM
  3. Having issues with your home,office or other goods?
    By ou812 in forum Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-12-2007, 10:33 AM
  4. Issues with pistons
    By SLOW65U in forum Yamaha Old School Skis
    Replies: 33
    Last Post: 04-06-2007, 05:38 PM
  5. Having issues with the 99gp1200. Cannot find the problem.
    By fosgate99 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 9
    Last Post: 11-17-2006, 09:59 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •