Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: 2003 virage i

  1. #1

    Join Date
    May 2011
    Location
    Newfoundland,Canada
    Posts
    17

    2003 virage i

    On the dash of my pwc it is saying locked. What does this mean? I put a new TPS on it about a week ago was running great for a day or so. It had a little bet a misfire when ridden, now there is no fire at all. Can't seem to find out the problem. Any suggestions please.


  2. #2
    Somehow your display has gotten a lock code put into it. Basically a key free security system. Search around on the site, somewhere on here are instructions on how to reset the security code.

  3. #3
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,599
    +1
    1,276
    MFI security code reset instructions can be found through my signature links. Look for the MFD/MFI section.

  4. #4

    Join Date
    May 2011
    Location
    Newfoundland,Canada
    Posts
    17
    Now my ski doesn't have any fire at the spark plugs.

  5. #5
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,599
    +1
    1,276
    Quote Originally Posted by donnythistle View Post
    Now my ski doesn't have any fire at the spark plugs.
    Lanyard in place?

    Battery voltage still above 10.6 while cranking?

    Does the MFI 'wake up' when you press Start after letting it sit for more than five minutes?

  6. #6

    Join Date
    May 2011
    Location
    Newfoundland,Canada
    Posts
    17
    the mfi is "woke up". the battery voltage is above 10.6.

  7. #7

    Join Date
    May 2011
    Location
    Newfoundland,Canada
    Posts
    17
    lanyard is in place.

  8. #8
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,599
    +1
    1,276
    Quote Originally Posted by donnythistle View Post
    the mfi is "woke up"...
    Does the MFI wake up from sleep by itself when you press Start?

  9. #9

    Join Date
    May 2011
    Location
    Newfoundland,Canada
    Posts
    17
    by itself. I have fire on one plug nothing on the other. can the problem be in the computer?

  10. #10

    Join Date
    May 2011
    Location
    Newfoundland,Canada
    Posts
    17
    it's not the coil. switch the wires around and had fire on the other side.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2003 Virage bogging down
    By homebrewit in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-18-2009, 11:06 AM
  2. 2003 Virage I backfires out exhaust
    By carms_us in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 09-09-2009, 05:18 PM
  3. 2003 virage i
    By unbreakable9 in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 08-20-2009, 08:06 PM
  4. WTB water manifold 2003 Virage 701cc
    By stogilon in forum Polaris Classifieds
    Replies: 7
    Last Post: 09-25-2008, 08:58 AM
  5. jumper wire in 2003 virage
    By 89fsj in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 08-25-2007, 08:06 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •