Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    95 sl750 trim not working

    I just noticed the trim on my ski no longer works. Any suggestions? Where should I start?


  2. #2
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,595
    +1
    1,276
    Often the problem is either rust inside the gearbox, or electrical connections.

    You can test the motor by directly connecting the motor leads to battery power. One polarity runs the trim up, the opposite battery polarity runs the trim down.

    If the motor doesn't work with directly applied power, then take it apart. Often it can be fixed by cleaning up the rust and greasing.

    There are some threads posted that outline how to do these repairs.

  3. #3
    Ok just pulled the motor and it appears to be pretty rusty. I'll see if I can find the repair instructions.

  4. #4
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,330
    +1
    31
    Often you can fix the motor by just freeing it up. If you do that, I bet it will work again.

  5. #5
    Yeah thats kind of what I'm trying. I've got it to move a little by spinning it and now I've got it soaking in deep creep.

  6. #6
    Woohoo success! Thanks for all the help! Haha now my friend wants me to fix the trim on his '99

  7. #7
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,595
    +1
    1,276
    Quote Originally Posted by Catfish45 View Post
    Woohoo success! Thanks for all the help! Haha now my friend wants me to fix the trim on his '99
    Did you grease those gears?

  8. #8
    No since I never found tear down instructions I just freed the motor. Hopefully the deep creep and silicone on the housing will keep moisture out.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 95 SL750 Trim Motor Not Working
    By Diamond_Island in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-02-2010, 08:47 AM
  2. mfd and trim not working
    By allpolaris in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 1
    Last Post: 03-27-2007, 08:28 PM
  3. Trim not working?
    By YJSONLY in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 11
    Last Post: 02-10-2007, 02:07 PM
  4. 2005 RXP Trim not working?
    By idizzy in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 06-27-2006, 05:41 PM
  5. Trim not working after winter
    By SpeedStang95 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 05-02-2006, 08:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •