Results 1 to 9 of 9

Thread: Lampda not read

  1. #1
    SingTH's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Thailand
    Posts
    476
    +1
    9

    Lampda not read

    Hi Friends,
    I have run for tuning M400 on yesterday, i try to read data log but the lampda not read.
    It just happen no yesterday. ( I have changed the MAP 3 bar for Tuning) Enyone can help me? or LSU 4.9 sensor damage?

    Thanks,

    Dumri
    APC Racing


  2. #2
    The most interesting man in the world. Nils888's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    California
    Posts
    4,231
    +1
    1,043
    Was it working before???

  3. #3
    SingTH's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Thailand
    Posts
    476
    +1
    9
    Yes, it working before.

    Thanks,
    Dumri

    Quote Originally Posted by Nils888 View Post
    Was it working before???

  4. #4
    The most interesting man in the world. Nils888's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    California
    Posts
    4,231
    +1
    1,043
    Quote Originally Posted by SingTH View Post
    Yes, it working before.

    Thanks,
    Dumri
    I would say that the sensor is dead. It proably got wet

  5. #5
    SingTH's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Thailand
    Posts
    476
    +1
    9
    Hi Nils,
    Thank you i will order now.

    Dumri
    Quote Originally Posted by Nils888 View Post
    I would say that the sensor is dead. It proably got wet

  6. #6
    MoTeC Pete's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    643
    +1
    28
    Make sure you have the lambda upgrade

  7. #7
    SingTH's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Thailand
    Posts
    476
    +1
    9
    Hi PETE,
    Yes, sure. I send data to Nils lastnight, so waiting for investigate.

    Thank you

    Dumri

    Quote Originally Posted by MoTeC Pete View Post
    Make sure you have the lambda upgrade

  8. #8
    The most interesting man in the world. Nils888's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    California
    Posts
    4,231
    +1
    1,043
    Pete is rite. Dose you ECU have Lambda enabled??

  9. #9
    SingTH's Avatar
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Thailand
    Posts
    476
    +1
    9
    Hi Nils,

    I have ordered lambda upgrade from Jerry. Please check from Jerry.

    Thanks,

    Dumri


    Quote Originally Posted by Nils888 View Post
    Pete is rite. Dose you ECU have Lambda enabled??

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. gtx sending unit problem (not reading correct)
    By chev69 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 07-14-2015, 03:15 PM
  2. 2000 GTX fuel gauge not reading
    By beachy1122 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 3
    Last Post: 06-02-2015, 03:14 PM
  3. Tiny Tach not reading accurate rpms.
    By cuban133054 in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 10-24-2012, 08:37 PM
  4. MFD not reading gas level
    By invetteve in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 07-03-2009, 08:15 AM
  5. Fuel gauge reads FULL when not...
    By BD in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 0
    Last Post: 05-31-2006, 12:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •