Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    barthel's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Torrance, PRK
    Posts
    43

    1100 STX Display Issue

    When I bought my '98 1100 STX, they guy told me there was something screwy with the display. He said it would work for 10 minutes or so, then shut off. The ski would still run, just no display.

    I haven't had a chance to put it in the water since I bought it (all that will change the 18th) but have noticed issues with the display. If it's warm or in direct sunlight it seems to work fine. When it cools off, the display starts to go away (dimming, segmenting, etc).

    Is there a fix for this, or is the fix replacing the display?

    Thanks!


  2. #2
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,008
    +1
    283
    Remove the rubber seal on the back and let it dry out for a couple of days. You might try to warm it with a hair dryer. Test it to see if it works. If so, put it back together and put sealant around the plug and where the wires pass through.

    Those rubber plugs dry out and leak when they get old. Good luck, displays are expensive. Ebay is a good place to get a replacement.

  3. #3
    barthel's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Torrance, PRK
    Posts
    43
    Thanks Steve, I'll give that a shot.

    Dumb question though, how do they come out? I've checked it out and I can't see how to get to the back of it.

  4. #4
    steve45's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Texas
    Posts
    5,008
    +1
    283
    It's a pain, you have to remove the shroud over the base of the handlebars. Remove the storage bin, then there is a white plastic air intake tube that has to come out. Shroud mounting screws on the front, some in the back (I think you have to go through the glove box). I can't remember if the shroud will lift up enough or not. I'm pretty sure you have to take the pad off the handlebars, but I can't remember if the bars have to come off or not.

  5. #5
    barthel's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Torrance, PRK
    Posts
    43
    Thanks for the info Steve, I'll let you know how it goes.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1998 1100 stx electric issue
    By murdo6 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 19
    Last Post: 11-08-2016, 10:21 PM
  2. 97 1100 STX flushing issue and question
    By sbklf in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-01-2011, 02:42 PM
  3. 98 Kawasaki 1100 STX-Display prob
    By CaptPete319 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 04-06-2010, 06:29 PM
  4. 2002 Kaw 1100 Stx d.i. issues-- please help!
    By sundedriver in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 06-03-2009, 10:59 AM
  5. Issue with 2002 Kaw 1100 stx d.i. --Please help!
    By sundedriver in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-31-2009, 05:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •