Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. #1
    CHAD IBADTON's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    on lake Harding AL
    Posts
    558
    +1
    34

    Innovate air /fuel only reads 20

    My dyno tune a/f gauge only reads 00.0 cold then 20.0 after warm running or not. any one had this problem?


  2. #2
    Sturm215's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Lakeland florida
    Posts
    1,893
    +1
    64
    fresh air calibrate it.

  3. #3
    Got Boost? psycho rxp's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Port St. Lucie, FL
    Posts
    5,445
    +1
    182
    U may need a new sensor

  4. #4
    MSRXP's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Central MS
    Posts
    5,448
    +1
    7
    Quote Originally Posted by IBADTON View Post
    My dyno tune a/f gauge only reads 00.0 cold then 20.0 after warm running or not. any one had this problem?
    Mine is doing the same thing. Brand new as of 5 days ago. Only worked for 1 day..... I have 3 dashes --- on the display.

  5. #5
    CHAD IBADTON's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    on lake Harding AL
    Posts
    558
    +1
    34
    What I understand is 50.0 means bad sensor. I have new one installed and have free aircabrated it twice same thang running or not 0.00 then 20.0 after warm up.

  6. #6
    Eric Ocman's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cataula, Georgia, United States
    Posts
    4,700
    +1
    77
    Still jacked up chad? Imo just get a pre tapped exhaust manifold from someone and sell yours. Be done with the j pipe killer.

  7. #7
    CHAD IBADTON's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    on lake Harding AL
    Posts
    558
    +1
    34
    I thank it's the unit not sensor but getting a new one two-day just two confirm.

  8. #8
    Mod less, ride more! troyheb's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Nederland, Texas
    Posts
    8,725
    +1
    1,267
    Mine was acting kinda like yours, dont remember exactly what numbers it was displaying, but it was the unit. I sent mine back and innovate sent me a new unit.

  9. #9
    CHAD IBADTON's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    on lake Harding AL
    Posts
    558
    +1
    34
    Troyheb how old was your unit?

  10. #10
    Fast & Loud meeper's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    West Grove, PA
    Posts
    5,019
    +1
    54
    i saw a 20 once and the LM2 needed updating

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FS - Parts Innovate air fuel , 02 sensor and r&d 02 bung for SEADOO 4 stroke
    By Seadoo1xp in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 6
    Last Post: 05-01-2016, 05:47 AM
  2. Innovate air fuel gauge question
    By Seadoo1xp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 7
    Last Post: 04-25-2015, 08:21 AM
  3. Good info on air fuel ratio required reading
    By 2fast4u in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 4
    Last Post: 02-15-2010, 10:33 PM
  4. For those of you using Innovate air fuel gauges
    By Green Hulk in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 03-02-2009, 02:07 AM
  5. Air/Fuel gauge readings
    By Bamafanatic in forum 4-Tec Performance
    Replies: 0
    Last Post: 05-07-2007, 08:30 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •