Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Sensor indicator - Would not start.

    Hi. I've got a 2006 GTX Limited. Last time I used the ski ( also first time for the season ) it initially started fine no problems and ran good.

    But one time when I shut it down for a few minutes and swent to start it back up, it would turn over but not start and my Dash Display said "SENSOR", but no other info.

    After several more try's it finally did start up and ran fine the rest of the time.

    Any ideas ? Am I in for future problems or was this possibly a freak thing ?

    Anything I should check out before I use it again ?


  2. #2

    Join Date
    Aug 2010
    Evesham, NJ
    Was it cranking when you tried to start it?
    Any codes?

  3. #3
    Yes, it would crank over, just not start. And I didn't see any letter/number codes... just "sensor".

    Maybe I wasn't paying enough attention.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. '04 RXP cutting out + sensor displayed and no VTS indicator
    By ubernoob in forum 4-Tec Performance
    Replies: 27
    Last Post: 05-03-2011, 04:49 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 07-02-2010, 01:35 AM
  3. 04 RXP Question about a (Sensor) light coming on display at start up?
    By davidrxp in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-01-2010, 07:57 PM
  4. "Maint" Indicator Blinking at Start Up
    By Hightide199 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-21-2009, 08:42 AM
  5. Sensor warning appears upon start up.
    By Drake in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-11-2007, 10:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts