Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 34
  1. #1
    Eric Ocman's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cataula, Georgia, United States
    Posts
    4,700
    +1
    77

    Riva Ecu lost key. Cant get a new one programmed?

    Ok so Chad let a friend ride his ski saturday and he was thrown off losing his only key. He tried to have a spare made before and could not for some reason. He contacted riva this morning and they told him he was sol. Is this right??


  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,929
    +1
    1,407
    Did you try any other key?

  3. #3
    Eric Ocman's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cataula, Georgia, United States
    Posts
    4,700
    +1
    77
    He has a Riva ECU so only programmed keys work.

  4. #4
    DaveC's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Central Oklahoma
    Posts
    2,362
    +1
    41
    Not sure why that would be the case. While I was learning to use the Candoo system, I deleted all keys and started over. I was able to program a new key and my previous learner key as a standard key.

    This was with the stock ECU, but I do not see why the Riva would be any different.

  5. #5
    Mod less, ride more! troyheb's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Nederland, Texas
    Posts
    8,725
    +1
    1,267
    He cant even send the ECU and the throttle body to Riva and have them program another key?

  6. #6
    speedskixp's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    venice fl.
    Posts
    8,117
    +1
    120
    I had keys programmed for my riva ecu. Had to use the older version of BUDS.

  7. #7
    Eric Ocman's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cataula, Georgia, United States
    Posts
    4,700
    +1
    77
    He just called riva and they told him he was sol. I will tell him about the older buds version.
    He did ask if he could send ecu and tb.

  8. #8
    Mod less, ride more! troyheb's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Nederland, Texas
    Posts
    8,725
    +1
    1,267
    Will Candoo work with a Riva ECU?

  9. #9
    DaveC's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Central Oklahoma
    Posts
    2,362
    +1
    41
    I have not got to try it yet, but the Candoo support advised it would work with the Riva and the Les Cooke reflash ECUs.


    Quote Originally Posted by troyheb View Post
    Will Candoo work with a Riva ECU?

  10. #10
    Eastside Powersports Slow 91's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    River Crew CT
    Posts
    4,248
    +1
    544
    yes, ive lost a key and the dealer hooked me up with a new one. I have a riva ecu.

Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SOLD 04'-05' RIVA ECU with Key & 9,500 limiter
    By psycho rxp in forum Sea Doo Classifieds
    Replies: 15
    Last Post: 09-06-2016, 09:31 PM
  2. I cant get my new motor to start!!
    By bscpaint in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 44
    Last Post: 08-09-2016, 08:52 AM
  3. Replies: 7
    Last Post: 02-11-2015, 02:55 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 07-04-2010, 01:31 PM
  5. What is this thing called?? And Where can I get a new one
    By seaobin in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 16
    Last Post: 12-12-2008, 05:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •