Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Splash time this past weekend

    I got the intake on over winter and in march got all new cables thanks to your help here.Put new battery in last week fired it up on the hose fired right up .Cleaned and polished it took it down to the bay saturday ran flawless what a ride .This thing fly's first time got to really run it since i bought it last year cable broke first 15 minutes of riding .Do your arms ever get used to this kind of pull ?Just wanted to drop a line say thanks to everyone who helped great site glad to be apart of if anyone ever needs tranmission help thats my expertise be glad to assist. thanks again Ernie PS do they always idle so high when you flush them with the hose ?

  2. #2
    WFO 4 LIFE nitrosportman's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Temple, TX
    yup about twice the in water idle

    theres no load on the engine out of water to "bog" it down

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Went to Vegas this past weekend!!
    By Shark in forum Videos & Pictures
    Replies: 10
    Last Post: 09-23-2010, 04:52 PM
  2. Texas Racing this past weekend
    By icedog10 in forum Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2010, 09:25 AM
  3. THis past weekend had some fun!!!
    By ArmyRXP in forum Open Discussion
    Replies: 9
    Last Post: 10-24-2007, 06:57 PM
  4. Anyone ride this past weekend?
    By rhorne1053 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 27
    Last Post: 02-16-2007, 11:57 AM
  5. Weird problem with ski this past weekend
    By carbuff91 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 05-20-2006, 06:39 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts