Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    mikelytle1077's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    frisco, tx

    problems after rebuild help

    i took the gtx to the lake today and it runs and sounds beautiful, but i get a p1202 code if i rev it up, also the oil warning came on and goes to limp mode. i checked the ops and the wire was pulled out of the plug i tried sticking it back in but i think i didnt get it in all the way. i know the oil pressure is good because i put all new pumps and covers in it. other than this it sounds perfect. when i rev it out of the water it will rev high but in the water i can hold the rpms at 4k and the oil warning comes on and goes to limp mode. the ops wire is currently unhooked from the plug would this cause the oil warning ?

  2. #2
    Vern's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Grand Haven, MI
    Absolutely ... that must be plugged in or you will get an error.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help 93 650 SL problems following carb rebuild.
    By mrc in forum Polaris How To & FAQs
    Replies: 4
    Last Post: 07-21-2011, 10:12 PM
  2. GP1200r Rebuild Problems (Dieseling)
    By steelroe in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 05-21-2011, 07:53 PM
  3. 2003 GTX SC motor problems after rebuild...
    By wreckingball in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 09-27-2010, 08:38 AM
  4. 1999 1200 XLL rebuild problems...losing compression and stalling
    By lagernuts in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 12
    Last Post: 08-25-2010, 07:01 AM
  5. Problems after supercharger rebuild
    By chaz murray in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 06-10-2010, 11:29 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts