Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Auckland, New Zealand
    Posts
    81

    STLX-B/X45 elec issue

    hey guys,

    Just going to rattle your brains,

    The ski starts up on three cylinders, then i loses one once running, there is no spark coming down the Lead thats closest to the rear of the ski once running, is this just a bad coil?


  2. #2
    WFO 4 LIFE nitrosportman's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    Temple, TX
    Posts
    235
    have you trimmed the ends of the wires?

  3. #3
    Click avatar for tech links/info, donation request K447's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    near Toronto, Canada
    Posts
    36,576
    +1
    1,272
    Check the coils for correct ohms. Primary and secondary coils should measure the same across all three.

    Check spark plug wire for correct ohms.

    Correct spark plugs installed?

    Any moisture or corrosion inside the electrical box?

    Does the MFD display work properly?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Polaris x45 issues! Help!
    By Afoskey1 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 09-06-2016, 06:55 PM
  2. í99 Polaris X45 Strange Spark Issues
    By skooter in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 10
    Last Post: 07-13-2013, 08:15 AM
  3. 99 suv carb/elec issues?
    By twinstack1 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 24
    Last Post: 06-15-2012, 05:41 PM
  4. electric box issue on my 99 X45
    By Marts110 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 07-25-2011, 12:32 PM
  5. elec. update ground issue...
    By RedlineR6 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 09-05-2008, 04:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •