Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    07 gti runs but wont move

    i have 2 97 gti skis i replaced the motors and put them back together and took them to the river and when i gave them throttle they started to go hit about 12 miles hr and then seemed to just rev with out moving any ideas? could i of put the drive shaft in wrong

  2. #2
    xpfreak's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    phenix city alabama
    are the Wear rings are good?

  3. #3
    flyin' the friendly skies airbornexp's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Mahomet, Il. USA
    wait....are you saying both are not moving? you must have forgot to put the little rubber bump stops in either end of the drive shaft, not put the PTO on tight enough, or have bad wear rings. you need to confirm with the seat off when you hit the throttle the drive shaft spins. if not you have something wrong with the drive line or the wear ring.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2000 Genesis FFI..runs fine but won't move forward or reverse
    By jdfirre in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-04-2011, 02:42 PM
  2. GP1200r wont move
    By Seavee18 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 04-15-2011, 08:40 AM
  3. 4-tec supercharger engine revs but wont move!!! Please Help!
    By theking549 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 10
    Last Post: 10-14-2010, 08:02 PM
  4. 01 gp1200r wont move
    By boosteddsm99 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 06-28-2010, 10:36 PM
  5. 99 Genesis Runs great doesnt move
    By exithead in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-31-2008, 03:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts