Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20
  1. #1
    duty's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    New Jersey, United States
    Posts
    226
    +1
    1

    now what the hell happened here ?????????????

    Click image for larger version. 

Name:	water box 029.jpg 
Views:	52 
Size:	39.2 KB 
ID:	244269Click image for larger version. 

Name:	water box 028.jpg 
Views:	54 
Size:	84.2 KB 
ID:	244270Click image for larger version. 

Name:	water box 027.jpg 
Views:	50 
Size:	221.4 KB 
ID:	244271ok put a riva ride plate on and did the open loop system rode it twice and this is what happened to the waterbox ???????????????????Click image for larger version. 

Name:	water box 030.jpg 
Views:	49 
Size:	197.1 KB 
ID:	244268


  2. #2
    Orlando Shark's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Miami, FL
    Posts
    2,419
    +1
    10
    My guess is that your j-pipe pisser holes got clogged and not enough water was getting to your water box.

  3. #3
    A smart admits!A wicked excuses!An idiot insists! mitsakosgt's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    GREECE ATHENS , NAXOS
    Posts
    2,691
    +1
    40
    Quote Originally Posted by ImAShark View Post
    My guess is that your j-pipe pisser holes got clogged and not enough water was getting to your water box.
    +1
    I had the same problem a couple years ago.One of the holes on the j pipe was clogged and the others have salt on them!

  4. #4
    duty's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    New Jersey, United States
    Posts
    226
    +1
    1
    Quote Originally Posted by imashark View Post
    my guess is that your j-pipe pisser holes got clogged and not enough water was getting to your water box.
    thanx im getting a new box and dont want to fuck the new one up lol !

  5. #5
    Orlando Shark's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Miami, FL
    Posts
    2,419
    +1
    10
    What you can do for next time is to open up the pissers a little so no salt or small grain of sand will clog it up again. Another thing to consider is a Grocco strainer which will filter any debris from going through your cooling system.

  6. #6
    duty's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    New Jersey, United States
    Posts
    226
    +1
    1

    QUESTION

    I just blew threw all the ports and even water came out of the hose that goes on to the j pipe so was this just a fluke ? Second i have a choice of a moded stock box or gibson which one would flow better ? Is the gibson one that loud ?

  7. #7
    duty's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    New Jersey, United States
    Posts
    226
    +1
    1
    Quote Originally Posted by imashark View Post
    what you can do for next time is to open up the pissers a little so no salt or small grain of sand will clog it up again. Another thing to consider is a grocco strainer which will filter any debris from going through your cooling system.
    ihave the strainer since i have an inter cooler on it as well ..........

  8. #8
    Sturm215's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Lakeland florida
    Posts
    1,893
    +1
    64
    Quote Originally Posted by duty View Post
    ihave the strainer since i have an inter cooler on it as well ..........
    Did you have have alarm sensor go off? It has to get pretty hot to do that.

  9. #9
    h2jim's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    2,063
    +1
    61
    How does the inside of your hull look? Must have been hot as hell!

  10. #10
    o uncola o's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    1,060
    Quote Originally Posted by duty View Post
    ihave the strainer since i have an inter cooler on it as well ..........
    Did you check to see if the strainer is clogged? If no water was going through the strainer than it was not cooling your system either.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What the hell happened? iBr Reverse at high speed??
    By sea-one in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 171
    Last Post: 02-17-2017, 11:31 PM
  2. What the hell happened ?? pics inside. 00 1200 xl ltd.
    By chevydog in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 18
    Last Post: 08-13-2012, 08:24 PM
  3. What the hell happened...huge vibration awful sound
    By BoostedH23a1 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 9
    Last Post: 06-10-2008, 12:36 PM
  4. What the hell do I do???
    By BlackHawk in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 14
    Last Post: 05-09-2006, 03:20 PM
  5. Someone tell me what the hell this is
    By peteshauling in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 08-28-2005, 10:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •