Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Join Date
    May 2010
    Location
    Rockton, IL
    Posts
    42

    Have a question for you guys

    I have 2 97 xp's the one runs great on the trailer, put it in the water and it starts up fine hit the throttle it starts to take off and then nothing it will stay running but it sounds like its tryin to go but maybe 15 mph is all we get any ideas? it does not sound like it is hitting the rev limiter and dont feel like its slipping just werid


  2. #2
    wettank's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    St Louis
    Posts
    211
    Have you checked the prop and wear ring?

  3. #3
    outboard john's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Escondido, Ca.
    Posts
    474
    +1
    2
    If it revs but barley moves you may have spun the splines on the drive shaft.
    OBJ

  4. #4
    MSRXP's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Central MS
    Posts
    5,448
    +1
    7
    Prop is loose.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. couple fuel system questions for you guys
    By 05NNJ1300R in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 17
    Last Post: 08-01-2016, 06:15 AM
  2. 1997 gtx possible buyer, a few questions for you guys
    By nunnink23 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 10-05-2010, 04:38 AM
  3. Questions for you guys on FZR/S....
    By scottie mac in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 13
    Last Post: 06-26-2009, 04:22 PM
  4. Replies: 6
    Last Post: 10-14-2008, 10:10 PM
  5. hey heres a builders question for you guys
    By spyder3000gtvr4 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 9
    Last Post: 09-18-2006, 01:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •