Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    R12x won't tack out in water

    I have an issue with my ski.In the garage that thing runs great. In the water it will only tack out around 2.5k I have checked the plugs they look great. checked the turbo it spins freely with my fingers. the waste gate solenoid is working. I have not tested the map sensor does anyone know how?? thanks in advance I am ready to pull my hair out.


  2. #2
    JRINJAX's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Jax, Florida
    Posts
    872
    +1
    1
    Put a new set of plugs from Advance Auto Parts 9.99 each and get a can of Sea Foam too. You can't tell by looking at them.

  3. #3

    re

    ok I will do this. do you by chance know how to test the map sensor? I would like to go ahead and test it. I have sea foam in it now tring to run it threw.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 1996 Polaris SL700 cutting out in water at over half throttle
    By Termite123 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 05-04-2016, 05:26 PM
  2. 2002 yamaha fx140 won't stay idles in water
    By Seakid in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 03-04-2014, 07:19 PM
  3. jet ski cuts out in water
    By jpt10 in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-17-2011, 03:01 PM
  4. 2002 GTX DI won't run above idle in water
    By zone 5 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 2
    Last Post: 08-26-2007, 06:53 PM
  5. 97 pro 785 runs good out of water but not in
    By bidwell785 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 21
    Last Post: 07-16-2007, 12:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •