Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    95 Polaris SL750

    I have a 1995 Polaris SL750 PWC. I went to start it this year and noticed that the display isn't working. I put a test light on it and it is getting power from the yellow wire. Does anybody have any other ideas on what to check. I can't afford the $200 or so they want on EBay.

    Thanks,
    Bob


  2. #2
    Banned User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Milwaukee WI
    Posts
    16,708
    +1
    1,324
    The red wire with purple stripe is the power feed to the display. Check for voltage from that wire to ground. If nothing, there is a 1/4 amp fuse in the electrical box for the display. The yellow wire is the rpm signal from the stator.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FS 95 Polaris SL750 & 97 Tigershark 1000 PWCs w/trailer
    By bryan428 in forum Polaris Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 07-27-2010, 08:06 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 07-27-2010, 08:04 AM
  3. my 95 polaris sl750 only goes 5mph
    By 95gonebad in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-13-2010, 07:16 PM
  4. 95 polaris sl750 for parts
    By racerman16b in forum Polaris Classifieds
    Replies: 10
    Last Post: 08-03-2008, 01:05 AM
  5. '95 Polaris SL750 Sending Unit Needed & Rear Mat for SLT750
    By cubsfan2516 in forum Polaris Classifieds
    Replies: 10
    Last Post: 07-16-2008, 09:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •