Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Join Date
    Jun 2011
    new jersey

    rxp breaking up!

    i am helping a friend with his 05 rxp. we took it out when i was breaking in my ski and it ran like crap. as soon as you let off the throttle it shut off we pumped the gas out and put new in. also put a new battery. next time out it ran great. we went out again and it did the same thing. after about 20 min of riding it was breaking up and wouldnt idle again. any suggestions are appreciated

  2. #2
    MSRXP's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Central MS
    Did you change the plugs? Reset the TPS? Any mods?

  3. #3

    Join Date
    May 2011
    West Texas
    If changing fuel helped, there may be contaminants in the tank, or the filter covered with debris.

  4. #4

    Join Date
    Jul 2007
    Montgomery, AL
    Sounds like you may have a charging issue, ski is running on battery. Is the battery running down?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Breaking in
    By Speed796 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 06-08-2011, 05:47 AM
  2. Breaking In
    By TBirdEd76 in forum Honda How To & FAQs
    Replies: 16
    Last Post: 07-02-2010, 11:50 PM
  3. Breaking In
    By SurpriseRider614 in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 03-03-2008, 12:35 AM
  4. Breaking engine mounts on 04 rxp
    By richrxp in forum 4-Tec Performance
    Replies: 14
    Last Post: 01-18-2008, 01:05 AM
  5. RXP breaking up under boost
    By blackvr in forum 4-Tec Performance
    Replies: 22
    Last Post: 05-28-2007, 09:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts