Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Banned User
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    new york
    Posts
    71

    need some help....... plzzzz

    i change the crankshaft cable and when i put the key a souns comes out like a alarm sound no codes or enything but the crankshaft cable is not conected yet enybody can tell me what can be the problem?? eny help can be appreciated


  2. #2
    Nothin' better than Doo'in it! BigDaddyRXP's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Tampa Bay, FL
    Posts
    9,202
    +1
    673
    Connect your new cable, and the alarm should go away! The ecu constantly monitors all the sensors, and if their's an issue with one or if it's unplugged.... it will alarm.

  3. #3
    Banned User
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    new york
    Posts
    71
    i did plug the sensor and the alarm still dont want to go away

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need some help guys, Lost 500rpm
    By CRS in forum 4-Tec Performance
    Replies: 13
    Last Post: 05-15-2006, 05:24 PM
  2. need some help
    By Pettee in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-12-2006, 05:44 PM
  3. Need some help ?
    By RXP04 in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 04-20-2006, 04:36 PM
  4. Need some help planning a trip.
    By Pistonwash in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 21
    Last Post: 03-15-2006, 06:58 PM
  5. SeaDoo 3D (need some help)
    By MARKUS in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 21
    Last Post: 02-09-2006, 05:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •