Results 1 to 9 of 9
  1. #1

    ok im having a limp mode..what should i check?

    removing the temperature brown wire and the fuel tank wires could disable the limp mode? im thinking my LR is defective...hmm


  2. #2
    urugol's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,231
    +1
    3
    The Tan wire is the heat sensor. You could remove the sensor it may be faulty if you are not overheating, I read of another member having that problem a couple of months back. Removing the fuel sender will not send a full tank signal to the mfd. Is the mfd showing the low fuel warning? If it is you can wire a resistor (33 ohms) to trick the mfd.

  3. #3
    what about not using a resistor, just connect the two fuel sender wire? ?? still on limp mode?

  4. #4
    urugol's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    1,231
    +1
    3
    Quote Originally Posted by andy95'slx780 View Post
    what about not using a resistor, just connect the two fuel sender wire? ?? still on limp mode?
    Not sure how you mean. Is the MFD showing low Fuel warning? Yes or No? If No then that's not your problem, but you haven't mentioned that.

  5. #5
    mfd is defective

  6. #6
    Banned User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Milwaukee WI
    Posts
    16,708
    +1
    1,324
    Unplug the MFd and see if that changes anything

  7. #7
    mfd is unplug already, tried removing the cdi grey wire, problem solved...

  8. #8
    new to the site, my low fuel light is on and I believe it is in limp mode, when I go wide open throttle it just sputters, i've changed plugs and have good compression. Where and what is the cdi and where is the grey wire? Where do you unplug the mfd?

  9. #9
    got it figured out, helps when you put in a new sender

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 9
    Last Post: 04-20-2015, 09:37 PM
  2. LIMP MODE what the heck!!!
    By Squirl in forum Honda Open Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 07-18-2012, 10:17 PM
  3. Does my ski have a limp mode?
    By carolinaz71 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 07-31-2008, 11:29 AM
  4. 94 SL 750 just purchased what should i check?
    By GameDemon in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 06-19-2007, 12:01 AM
  5. bored...what should i check for?
    By Tiplickhahaha in forum 4-Tec Performance
    Replies: 3
    Last Post: 02-20-2006, 05:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •