Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    STX-15F 2004 wonīt start. Meter beep, beep.

    Hi guys, please help me again with my 15F.

    The meter display is partially on, the center of the meter display is gone (dont show anything), And there is a beep beep noise every 2 seconds, and the meter display shuts off and shuts on every time when this beep beep niose happens, even If I shut off the main switch the noise is still beep beep, sometimes less than one second other times 3 seconds, well first time this happens I just only disconnect the meter (no beep beeep and no meter)and starts the engine to enjoy the day(no limp mode, everything perfect, I did this about 10-15 times). But now engine wont start and reconnect the meter and the noise and the meters power is worst.

    Do you think the engine wonīt start cause of the bad meter?

    Thanks in advance!!!!!!!!


  2. #2

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    mississippi
    Posts
    510
    +1
    1
    I would take it to the dealer and get them to figure it out, It does sound like it could possibily have something to do with the meter but I would be more inclined to think its in the ECM.

  3. #3
    the beeps on it are very annoying isnt it?

  4. #4
    WOOOWWW!!!! You are right, Very annoying beeep beeeep bep bep beeep. hahahahaa.
    Quote Originally Posted by DJBL3ND View Post
    the beeps on it are very annoying isnt it?

  5. #5
    My name is Sean and I am addicted to STXs smokeysevin's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Houston
    Posts
    4,485
    +1
    320
    The screen is dead, it will need to be replaced, I dont know why but these skis do not like not having the display, when it dies they freak out. That is probably the cause.

    Sean

  6. #6
    Well, today the display turn on (partially) and I could saw the F1 code, so I took my service manual and says itīs the cam sensor, I removed the cam sensor to check resistence with a meter (according to manual between 400-480 ohms) but my sensor reads NOTHING, hahaha not even 0.0 so I think the coil sensor itīs open or shorted.

    I just ordered a new one thru ebay, I think the display meter is a diferent problem and no related with no starting problem, so Iīm going to ride the 15f without the display,ītil I recollect enough $ to buy one.

    Somebody sell a stx 15f display meter??

    Do you think the cam sensor wont allow me to start the engine?

    Thanks!

  7. #7
    My name is Sean and I am addicted to STXs smokeysevin's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Houston
    Posts
    4,485
    +1
    320
    It sounds like a good start, keep us updated.

    Sean

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2006 STX 15F overheating / Hot start
    By nicolewarren in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 2
    Last Post: 10-06-2014, 10:22 PM
  2. 2010 STX 15f Won't Start..
    By akscurvydawg in forum Kawasaki PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 03-12-2014, 12:10 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 06-29-2011, 09:27 PM
  4. stx 1100 DI wont start
    By wakejumper48 in forum Kawasaki PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 3
    Last Post: 05-19-2011, 06:24 PM
  5. 2003 STX 1100 DI - wont start but backfires
    By koryk in forum Kawasaki Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-16-2011, 10:07 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •