Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    fire on front plug only

    my 1998, slxh 1050 polaris jetski is firing on one plug what can be the problem? any help or suggestions appreciated

  2. #2
    stubburnjdh's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Front Royal VA
    Try new plugs. Did you try switching plug wires around to see if problem follows? You can use the one known good wire and test the other two cylinders to see if they fire.

  3. #3
    tried new plugs but the the 2nd and 3rd are barely firing, not near as strong as the first one.

  4. #4
    johnsonmtz's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Mt. Zion Illinois
    #1, remove the spark plug boots, trim 1/4" off the end of the wires and reinstall the boots. If you still have weak/no spark on CEN and MAG you will need to start diagnosing the entire ignition system.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No fire at spark plug???
    By OutlawGPR in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 10
    Last Post: 05-01-2014, 12:14 PM
  2. FS Spark Plug Adapter for Dial Indicator TDC Gauge (14mm Plug)
    By retro jet in forum General Classifieds
    Replies: 0
    Last Post: 10-09-2010, 06:51 PM
  3. Spark plug split fire??(2 stroke)
    By modblaster in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 5
    Last Post: 08-23-2010, 01:01 PM
  4. Front Hood: Rubber Plug - AAAAAAAAAAHHHHH
    By Cashito in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 04-02-2010, 08:59 PM
  5. Help smoke coming out of the front cover plug
    By XP537 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 10
    Last Post: 04-02-2009, 05:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts