Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
  1. #1

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    blaine,mn
    Posts
    26

    please help me out

    ok so i just did a compression test on my 94 polaris slt 750 and i think it is the pto one (closest to the drive) is crack cause i only got 30 on it and the others i got about 100. so does anyone know how to fix this or have a service manual on pdf for this part? also is the compression on the other two normal or is it low?


  2. #2
    Banned User
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Milwaukee WI
    Posts
    16,708
    +1
    1,324
    100 is kind of low. First thing I would do is pull the heads off and see what is going on. Post some pictures and there are lots of here that can point you in the right direction.

  3. #3
    bowsniper's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    macomb,michigan
    Posts
    5,896
    +1
    6
    have you done any fuel upgrades to this ski yet? its a must do.

  4. #4

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    blaine,mn
    Posts
    26
    yes i have new lines and the new pump with 3 outlets i can post pics later today

  5. #5

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    blaine,mn
    Posts
    26

    pics

    Click image for larger version. 

Name:	IMAG0290.jpg 
Views:	44 
Size:	50.4 KB 
ID:	246511Click image for larger version. 

Name:	IMAG0291.jpg 
Views:	41 
Size:	71.4 KB 
ID:	246510Click image for larger version. 

Name:	IMAG0292.jpg 
Views:	47 
Size:	79.3 KB 
ID:	246509Click image for larger version. 

Name:	IMAG0295.jpg 
Views:	38 
Size:	96.4 KB 
ID:	246508Click image for larger version. 

Name:	IMAG0293.jpg 
Views:	33 
Size:	87.9 KB 
ID:	246507Click image for larger version. 

Name:	IMAG0294.jpg 
Views:	40 
Size:	76.3 KB 
ID:	246506

  6. #6

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    blaine,mn
    Posts
    26
    ok so i took off the other heads and both pistons look good to me as far as i know but i always like to hear what others know? so here are pics, one is of both and then i have one of each close upClick image for larger version. 

Name:	IMAG0298.jpg 
Views:	33 
Size:	82.9 KB 
ID:	246584Click image for larger version. 

Name:	IMAG0299.jpg 
Views:	38 
Size:	62.7 KB 
ID:	246583Click image for larger version. 

Name:	IMAG0300.jpg 
Views:	32 
Size:	36.2 KB 
ID:	246582

  7. #7
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,330
    +1
    31
    Is that a crack running through the piston?

    If so, it was most likely hydro locked. Check your crank index for sure.

  8. #8

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    blaine,mn
    Posts
    26
    Quote Originally Posted by xlint89 View Post
    Is that a crack running through the piston?

    If so, it was most likely hydro locked. Check your crank index for sure.
    no it is not running through the piston i checked once i got it out of the engine the jug looks fine and the piston was just cranked on the top just to the of the old ring

  9. #9
    She likes the bike. But the ski gets her wet!!!! xlint89's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Cleveland OH
    Posts
    17,330
    +1
    31
    Quote Originally Posted by oli View Post
    no it is not running through the piston piston was just cranked on the top just to the of the old ring
    What????

    Is it cracked or not?

  10. #10

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    blaine,mn
    Posts
    26
    Click image for larger version. 

Name:	IMAG0303.jpg 
Views:	40 
Size:	67.9 KB 
ID:	246781
    this is the crack

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. '96 XP Problem, Please help me out!
    By lakerstudent18 in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 4
    Last Post: 06-02-2012, 06:44 AM
  2. can someone please help me out
    By lost boyz in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 06-18-2010, 10:04 PM
  3. Gents please take a look and help me out
    By mikegpr03 in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 7
    Last Post: 02-20-2008, 11:09 PM
  4. Guys with UMI set ups... Help me out. Please.
    By Water4fire in forum 4-Tec Performance
    Replies: 31
    Last Post: 05-06-2006, 02:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •