Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    o uncola o's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    1,060

    Chasing down some final electrical issues...

    2007 electronics. When they key is plugged in the LCD flashes "SENSOR" and then has the letter "T" followed by some numbers (in the 400s) that count down. Indicates low fuel. The fuel sender will make a whirring sound when I hit the button but it will not start. Any ideas?


  2. #2
    Moderator beerdart's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    CT
    Posts
    25,931
    +1
    1,407
    T codes indicate the cluster has the wrong flash..(or bad cluster) The whirring sound is the fuel pump it will run anytime the start button is pushed.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Finally fixed 09 FX SHO, Broken Down Again with Electrical Throttle Position Code 115
    By jasonstackhouse in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 9
    Last Post: 08-25-2016, 04:52 AM
  2. Need some ideas on electrical issues etc.
    By JordanH in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 07-21-2015, 05:44 PM
  3. STRANGE fuel sender electrical issue.....need some help on this one...
    By kwtony in forum Yamaha PWC Performance (4-stroke)
    Replies: 19
    Last Post: 02-26-2014, 08:54 AM
  4. Display/Electrical Issue , Part 2
    By washingtonrider in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 8
    Last Post: 07-26-2006, 05:33 PM
  5. Electrical Issue?
    By washingtonrider in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 07-17-2006, 07:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •