Results 1 to 2 of 2

Thread: 97 xp trouble

  1. #1

    97 xp trouble

    ok boys, long story short, the ski took on water on the wknd. so i took battery out to charge. i was workin on motor while buddy put battery in. forgot straps. today thing lites up and runs. stop for a cold one at beach, thing wont start. lift hood, it starts. start ripping home and it dies. pull hatch, battery upside down and one of wires is off, other loose. now nothing. still crnaks when jumping starter selenoid, but no beeps or anything. i love this baby and need to get er rippin again. hoping its not an mpem?....thanks for all the help.

  2. #2
    kecheme's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Phoenix Az
    How about checking all fuses.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. trouble
    By robert hackenberg in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2011, 07:34 AM
  2. Am I in trouble, Need HELP!!
    By NeverEndn in forum 4-Tec Performance
    Replies: 1
    Last Post: 04-01-2008, 12:13 AM
  3. I'm in trouble
    By RXTCalifornia in forum Yamaha PWC Performance (2-stroke)
    Replies: 5
    Last Post: 05-24-2006, 09:40 AM
    By Tube Master in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-06-2006, 07:15 PM
  5. I am in trouble!!
    By Pistonwash in forum Yamaha Open Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 01-11-2006, 01:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts