Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    o uncola o's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    1,060

    Unhappy More details on my electrical problem. Help, please!

    Ok... ran into an electrical problem and thought it was solved. It is definitely NOT solved.

    When I put the key on the DESS post, lcd comes on and I can hear the fuel sender "whir" if I hit the button. However, I am getting every "T" code in the book (t420 something til T460 something).

    The ski has a 2006 motor with 2007 electronics (LCD cluster, fuses, etc.)

    Also, ski will not start.

    Any ideas? Help, please!


  2. #2
    If you have T codes it must be a replacement cluster that has not been flashed! You will need to have it connected to buds and flashed, it will not start until it has been married.

  3. #3
    o uncola o's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    1,060
    Thank you!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. looking for HELP!!! on RXT Electrical problem....dead
    By joewharton2 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 15
    Last Post: 01-29-2011, 11:46 AM
  2. Havent Got My Manual to Hand on Laptop on a mini Break Help Please
    By Cliffy in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 6
    Last Post: 06-04-2010, 05:34 PM
  3. Few more ?'s on my 93 xp ALMOST DONE!!! JUST NEED YOUR HELP!
    By Milano325i in forum 2-Stroke Performance
    Replies: 1
    Last Post: 05-07-2010, 05:26 AM
  4. Problems with my 2006 RXT - help please !!!
    By BlackJack1 in forum 4-Tec Performance
    Replies: 20
    Last Post: 06-21-2007, 03:39 AM
  5. Update on my paperwork problem with the Ski
    By Pettee in forum Sea Doo Open Discussion
    Replies: 13
    Last Post: 01-19-2006, 04:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •