Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Join Date
    Jun 2011
    novi, mi

    Any problem running without drive connected?

    Just finished some work on a '95 GTS with a 587. Is there any problem just seeing if it starts before I attach the driveshaft, etc? Just want to make sure it isn't making any bad noises immediately since it would be easier to pull without the driveshaft, etc. I'm only talking 15 seconds or so. I hadn't done any cylinder work, so don't need to run it in or anything.

  2. #2
    flyin' the friendly skies airbornexp's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Mahomet, Il. USA
    you will be fine.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2001 STS 900 Drive Shaft Problem ??
    By marka in forum Kawasaki How To & FAQs
    Replies: 6
    Last Post: 04-20-2010, 08:58 AM
  2. Drive shaft problem.
    By Evgueni in forum Polaris PWC Performance
    Replies: 5
    Last Post: 09-12-2009, 09:20 AM
  3. 2000 SLX drive shaft problem
    By tburn in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 06-03-2009, 02:15 PM
  4. Drive shaft problem---all the way from Iraq
    By jasn111 in forum Polaris Open Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 03-20-2009, 07:23 AM
  5. Drive shaft to prop problem? RPM down. *PICS*
    By KeithKman in forum 4-Tec Performance
    Replies: 22
    Last Post: 06-10-2008, 03:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts